[xj] XJ6 1986 Slow to start when hot

I would appreciate any advice on this. I generally only drive my
car on weekends. When I first turn the ignition when it has been
driven for a week, it starts right away. Once it gets warm and for
the rest of the weekend, it sometimes takes up to 20 turns before
it ignites. If anyone has any ideas how I might correct this, I
would love to hear from you. Many thanks
Ciaran–
Ciaran
–Posted using Jag-lovers JagFORUM [forums.jag-lovers.org]–

===================================================
The archives and FAQ will answer many queries on the XJ series…
FAQs: http://www.jag-lovers.org/xjlovers/xjfaq/index.html
Archives: http://www.jag-lovers.org/lists/search.html

To remove yourself from this list, go to http://www.jag-lovers.org/cgi-bin/majordomo.

// please trim quoted text to context only

In reply to a message from Ciaran O’Reilly sent Fri 3 Sep 2004:

Prolly the coolant temp sensor - on the water rail.

You do have a service manual - right? :-)–
The original message included these comments:

I would appreciate any advice on this. I generally only drive my
car on weekends. When I first turn the ignition when it has been
driven for a week, it starts right away. Once it gets warm and for
the rest of the weekend, it sometimes takes up to 20 turns before


Ted Macklin/'85 XJ6SIII
–Posted using Jag-lovers JagFORUM [forums.jag-lovers.org]–

===================================================
The archives and FAQ will answer many queries on the XJ series…
FAQs: http://www.jag-lovers.org/xjlovers/xjfaq/index.html
Archives: http://www.jag-lovers.org/lists/search.html

To remove yourself from this list, go to http://www.jag-lovers.org/cgi-bin/majordomo.

// please trim quoted text to context only